“Bu devirde playboy mu kalmış? Kaldıysa bile…”

Oyuncu ve manken Arzu Yanardağ, DM’den mesaj atan bazı erkeklerin, karşılık alamayınca ‘Zengin playboy değilim diye cevap vermiyorsun!’ demelerine isyan etti.

Arzu Yanardağ, sosyal medya üzerinden bazı erkek takipçilerinin kendisine yolladığı mesajlara tepki gösterdi. 42 yaşındaki Yanardağ, Instagram hesabı üzerinden şu mesajı paylaştı:

“DM’den yazdıkları salaklıklara, zengin playboy olmadıkları için cevap vermediğimi düşünen kıt zekalılar var.”

“CAHİLLİĞİN VERDİĞİ ÖZGÜVENDEN TİKSİNİYORUM”

Ünlü manken,”Bu güven nereden geliyor acaba? Bu devirde playboy mu kalmış? Kaldıysa bile, bugüne kadar onlarla işim olmadı. Bundan sonra da asla olmaz. Cahilliğin verdiği özgüvenden tiksiniyorum” ifadelerini kullandı.

Arzu Yanardağ, 2018 yılında sosyal medya hesabı üzerinden kimliği belirsiz bir kullanıcı tarafından taciz içerikli mesajlara ve görüntülere maruz kaldığını ileri sürerek şikayetçi olmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.