Bu çağda aşklar da yalan! Ata Demirer fan hesabına isyan etti

Komedyen Ata Demirer, sosyal medyada adına fan hesabı açan ve takipçi sayısını yükselttikten sonra reklam almaya başlayan kişiye X hesabından isyan etti. Demirer, “Her türlü paylaşımı yapmış. Takipçi sayısını 100 binin üstüne çıkarmış. Bugün de reklam almış. Bu çağda aşklar yalan.” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada adlarına ‘sahte hesap’ ve ‘fan hesabı’ açılarak mağdur olan ünlüler kervanına Ata Demirer de dahil oldu.

Sosyal medyada ünlüler adına açılan fan hesapları, ünlünün hayranları tarafından takip edilerek hızla büyüyor ve takipçi sayısı arttıkça hesap sahipleri bu durumdan maddi kazanç sağlayabiliyor.

Oyuncu, komedyen ve müzisyen Ata Demirer sosyal medya hesabından kendi adına açılan bir fan hesabına isyan etti.

‘HER TÜRLÜ PAYLAŞIMI YAPMIŞ’
Takipçi sayısı 100 bini geçen fan hesabının reklam almaya başladığını belirten Demirer, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Adam adıma Fan hesabı açmış. Her türlü paylaşımı yapmış. Takipçi sayısını 100000 üstüne çıkarmış. Bugün de reklam almış. Bu çağda aşklar yalan.”

‘SES ÇIKARMADIM AMA COŞMUŞ’
Ünlü komedyen, “Siz buna engel olamıyorsunuz. Gerçekten biz ne yapsak boş demek. Belli bir takipçi sayısına sahip herkesin kopya hesabı çıkıyor.” diyen bir takipçisine, “Twitter değil instagram aslında. Başında iyi niyetli bir yaklaşım olunca ses çıkarmadım ama coşmuş. Fan hesabı, ‘sahte hesap’ değil yani..” diyerek yanıt verdi.

TÜRKAN ŞORAY DA UYARMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde Türkan Şoray’ın adına da bir sahte hesap açılmış ve takipçi sayısı hızla artmaya başlamıştı. Hesaptan siyasi içerikli paylaşımların yapılması üzerine ünlü sanatçı Instagram hesabından paylaşımda bulunarak, “Benim Twitter hesabım yoktur. Sadece resmi Instagram hesabım vardır.” açıklamasını yapmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.