Bu Bayram “Dilek Çocuklarımızın” Kahramanı Olmak İçin Bi Lira Bile Yeter

Make-A-Wish® Türkiye (Bir Dilek Tut Derneği), bu bayramda çocukların dileklerine dokunmak, hayallerini gerçekleştirerek eşsiz bir deneyime ortak olmak isteyenleri
“Bi Lira Bile Yeter” kampanyasına davet ediyor.

Büyük miktarlar gerektirmeden, herkesin kendi bütçesine uygun şekilde dilediği miktarda bağış yapabileceğinden yola çıkan Make-A-Wish® Türkiye, “Bi Lira Bile Yeter” kampanyasını yeniden hayata geçirdi. “Damlaya damlaya göl olur” atasözünden ilham alınan ve küçük büyük demeden her bağışın birikerek büyük bir mutluluk etkisi yarattığına odaklanılan proje ile küçük miktarların bile ne kadar değerli olduğu hatırlatılıyor.

Dileği gerçekleşen çocukların enerji seviyesi ve canlılığı yüzde 72 artıyor

Bu bayram itibarıyla süreklilik kazandırılacak ve dört çocuğun dilek hikayelerine destek vermek isteyenlerin dilediği kadar bağış yapabileceği “Bi Lira Bile Yeter”, dilek çocuklarının hayallerini gerçekleştirmek isteyenleri bekliyor. Bilimsel kaynaklara dayalı olarak projeler üreten Make-A-Wish® Türkiye’nin doktorlardan elde ettiği verilere göre dilek yolculuğu sürecinde gerçekleşen dileklerin, çocukların enerji seviyesi ve canlılığının artmasında 72 oranında etki sağladığı görülüyor.

Bu bayramda dilek listesinin başında her birinin ayrı hikayesi olan farklı yaşlarda dört çocuk, hayallerinin gerçekleşmesini bekliyor. Oyun bilgisayarı, akülü araba, Xbox ve tablet dilekleri için destek vermek isteyenler birdilektut adresinden çocukların hayalini gerçeğe dönüştürebilir ve mutluluklarını katbekat artırabilirler.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.