BtcTurk’te ‘Düzenli Alım’ Başlıyor

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve yaklaşık 5 milyon kullanıcıya ulaşan BtcTurk, mobil uygulamasına getirdiği ve adı BtcTurk kullanıcıları tarafından belirlenen yeni özellik ‘Düzenli Alım’ ile kullanıcılarına günlük, haftalık ve aylık zaman dilimi seçeneklerinde düzenli Bitcoin alım imkânı sunuyor.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, 13 yıllık sektörde 9 yıldır geliştirdiği ürün ve hizmetlerle uluslararası standartlarda çalışmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda, kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilerine yönelik çözümler de sunan BtcTurk, ‘Düzenli Alım’ özelliğini hayata geçiriyor. Bu özellik, kullanıcılara fiziki olarak biriktirilme ihtimali olmayan, 2140 yılında kadar üretilebilecek Bitcoin’i dünyanın en kurumsal şirketleriyle birlikte biriktirme fırsatı sağlıyor.

BtcTurk uygulamasına eklenen ve adı BtcTurk kullanıcıları tarafından belirlenen ‘Düzenli Alım’ ile kullanıcılar; günlük, haftalık ve aylık zaman dilimlerinden dilediklerini seçerek otomatik Bitcoin alım talimatı verebiliyor. BtcTurk mobil uygulaması menüsünden ulaşılabilen ‘Düzenli Alım’ ekranından ‘Düzenli Alım Oluştur’ butonuna basılarak 100 TL ile 100.000 TL arasındaki tutarlarda tekrarlanan alım talimatı verilebiliyor.

9 yılda her yıl 100 TL’lik alım ile 1 Bitcoin’den 5.9814 Bitcoin’e…

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri konuyla ilgili; “Bitcoin, sunduğu değer önerisi ve para politikasının sınırlı olması nedeniyle ortaya çıkardığı yeni bir finansal sistem ile hem finansal özgürlük vaad ederken varlıkların değerini de koruyor. Bitcoin’i orta ve uzun vadeli bir yatırım ve değer saklama aracı olarak değerlendiriyoruz. Bunu küçük bir örnekle somutlaştırabiliriz. Örneğin; 9 yıl önce BtcTurk’un kurulduğu 1 Temmuz 2013 tarihinden bu yana bir kullanıcı her ay 100 TL değerinde Bitcoin almış olsaydı; 10,900 TL karşılığında yaklaşık 5.9814 Bitcoin sahibi olabilecekti. Bu şekilde belirli aralıklarla tekrarlanan düzenli alımı sağlayabilmek için biz de BtcTurk mobil uygulamamıza ‘Düzenli Alım’ özelliği ekledik. Bu sayede kullanıcılarımıza piyasa koşulları ne olursa olsun fiyatından bağımsız bir şekilde düzenli Bitcoin alma imkânı sunuyoruz. Yeni özellikler ekleyerek kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıran ve onlara fayda sağlayan ürünler geliştirmeye devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.