BtcTurk ve BtcTurk | PRO’dan Babalar Günü’ne Özel Hediyeler

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran BtcTurk ve BtcTurk | PRO, Babalar Günü’nü, o güne özel tasarlanan Hediye Bitcoin kartlarının yanı sıra, düzenlediği yarışmalarla 20 kullanıcıya soğuk cüzdan hediye ederek kutluyor.

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentilerine yönelik çözümler sunmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, 4,8 milyon kullanıcısının hayatını kolaylaştıran ve özel günler farklı bir hediye alternatifi geliştiren BtcTurk ve BtcTurk | PRO, Babalar Günü’nü hediye Bitcoin kartları ve hediye soğuk cüzdanlar ile kutluyor.

Hayatın kahramanı babaların, bu özel gününde yanlarında olan BtcTurk, kullanıcılarına Babalar Günü’nü yeni nesil bir hediye ile kutlama imkânı sunuyor. BtcTurk, bugüne özel tasarladığı hediye Bitcoinleri ‘Babanıza Türk lirası ile alabileceğiniz en değerli şey: Hediye Bitcoin!’ söylemiyle kullanıcılarına sunuyor.

BtcTurk | PRO ile Blockstream Jade kazanma fırsatı

BtcTurk | PRO da, 19 Haziran Babalar Günü’ne özel tüm gün boyunca BTC/TRY alım işlemi yapan şanslı 20 kullanıcıya Blockstream Jade hediye ediyor. Yarışmanın detaylarına BtcTurk | PRO sosyal medya hesaplarından ulaşmak mümkün…

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.