BTC League’de Heyecan Başladı

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve Türkiye eMillî Takım ana sponsorlarından BtcTurk, yeni neslin heyecanına ortak olmaya devam ediyor. BtcTurk, Türkiye’nin en büyük FIFA organizasyonlarından biri olan Be The Champion League’e (BTC League) ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’de kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, yeni neslin heyecanına ortak oluyor. eMillî Takımının ana sponsorlarından olan BtcTurk, Türkiye’nin en büyük FIFA organizasyonlarından biri olan Be The Champion League (BTC League) ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin en iyi profesyonel espor takımları ve oyuncularının katıldığı turnuvada, Futbolist, Fenerbahçe Espor, Fastpay Wildcats, IF Parla Esports, Team Demiral, Galatasaray Espor, Supermassive Blaze ve Beşiktaş şampiyonluk kupası için mücadele edecek. Lig usulü oynanacak dev turnuvada, ilk 4 sırayı alan takımlar, aralarında yapılacak büyük final sonrasında şampiyonluğa erişecek.

Hem takımlar hem de izleyiciler kazanacak

Turnuva boyunca da hem takımlar hem de izleyiciler çeşitli hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak. 8 takıma turnuvada elde ettikleri dereceye göre toplamda 35 Bin TL para ödülü dağıtılırken, kıyasıya mücadeleleri Twitch üzerinden takip eden espor izleyicileri de PS5 oyun konsolu, FIFA 2023 oyunu, imzalı Cengiz Ünder kramponu, imzalı A Milli Futbol Takımı forması ve futbol topu gibi hediyeleri kazanacak.

BtcTurk, Yeni Neslin Heyecanına ortak oluyor

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran BtcTurk, spor organizasyonlarına verdiği destekle, Türk sporunun en büyük paydaşlarından biri olma görevini sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu, Ski Lab Powered by BtcTurk’ün (Yeni Nesil Kayak ve Snowboard Takımı) yanı sıra ülkemizi uluslararası alanda temsil eden sporculara da katma değer sağlayan BtcTurk, Türkiye Futbol Federasyonu eMillî Takımının da ana sponsorları arasında yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.