Britney Spears’ın hayatını konu alan belgesel’in çalışmalarına başlandı

Ünlü Amerikalı şarkıcı Britney Spears’ın hayatını konu alan belgesel’in çalışmalarına başlandı. Hulu’nun New York Times ile hazırladığı “Framing Britney Spears” belgeseli geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Büyük ses getiren belgesel’e, Spears’ın hayranları büyük ilgi göstererek sosyal medyadan destek mesajları yolladılar. Hayatı oldukça merak edilen ünlü pop yıldızının yaşamını konu alacak bir belgesel de dijital içerik platformu Netflix’den geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Hulu’da yayınlanan “Framing Britney Spears” belgeselinde Spears’ın yaşamına dair ayrıntılar yer almıştı. Netflix’in de Spears hakkında bir belgesel hazırlığında olduğu söylendi. Henüz resmi bir onay gelmemiş olsa da, Netflix’in bu belgeselin hazırlıklarına Hulu’dan daha önce başladığı açıklandı.

blank

Netflix’de yayınlanacak olan belgeselin henüz Spears’ın hayatından neleri içereceği belli değil. Ancak Britney Spears’ın son zamanlarda yaşadığı hukuk savaşı, ve uzun yıllardır şöhreti üzerinde büyük bir kontrole sahip olan babası hakkında detaylar içereceği konuşuluyor. Babasının baskıları ile uzun zamandır boğuşan Spears, Ağustos ayında yasal yollara başvurmuştu. Britney Spears’ın hayranları ise sosyal medyada #freebritney etiketi ile ünlü şarkıcıya desteklerini göstermişlerdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.