Britney Spears: Anne ve babam hapse girmeli

Babasının 13 sene boyunca vasiliğini üstlendiği dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı, “Bana vasilik sürecinde eziyet eden annemle babam hapse girmeli. Her gün uyandığımda ailemin, vasiliği fırsat bilerek bana yaşattıklarını nasıl yapabildikleri sorusu karşısında aklım başımdan gidiyor.” ifadelerini kullandı.

Jamie Spears, Britney Spears’ın vasiliğini alarak 13 yıl boyunca kızının 60 milyon dolarlık servetini ve hayatını kontrol etmesinin ardından ünlü şarkıcı tarafından mahkemeye verildi. Mahkeme geçtiğimiz haftalarda karara bağlandı. Ünlü şarkıcı özgürlüğüne kavuştu.

blank

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunan Spears, şunları söyledi:

“Bana vasilik sürecinde eziyet eden annemle babam hapse girmeli. Her gün uyandığımda ailemin, vasiliği fırsat bilerek bana yaşattıklarını nasıl yapabildikleri sorusu karşısında aklım başımdan gidiyor. Yaşadıklarım çok moral bozucu ve aşağılayıcıydı! Bana yaptıkları için hapiste olmalarını gerektiren kötü şeylerden bahsetmiyorum bile. Evet, kiliseye giden annem de bu suçlamalarıma dahil.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.