Brisasporlu bisikletçilerden Milli Takıma 6 madalya

Brisasporlu bisikletçiler, Türkiye’yi temsilen katıldıkları 4 ayrı müsabakada 6 madalya kazanarak büyük bir başarıya daha imza attılar.

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’nin bisiklet sporunda öncü takımlarından Brisaspor, Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) 2022 faaliyet programında yer alan Uluslararası KORAMAZ VALLEY MTB CUP XCO C2, MİMAR SİNAN MTB CUP XCE C3, KORAMAZ MTB CUP XCC C3 ve VEKSE MTB CUP XCO C2 müsabakalarına Türkiye’yi temsilen katıldı.

Milli Takım Koordinatörlüğünü Brisaspor Takım Menajeri Nadir Yavuz yürüttüğü müsabakalarda Brisasporlu bisikletçiler 6 madalya kazanarak büyük başarı elde etti.

KORAMAZ VALLEY MTB CUP XCO C2 müsabakasında Büyük Erkeklerde Süleyman Sefa Temel ikinci olurken, Genç Erkeklerde Arda Topal üçüncü oldu.

Süleyman Sefa Temel, yapılan MİMAR SİNAN MTB CUP XCE C3 ve gerçekleşen KORAMAZ MTB CUP XCC C3 müsabakalarında Büyük Erkeklerde birinci olurken, KORAMAZ MTB CUP XCC C3 ve VEKSE MTB CUP XCO C2 müsabakalarında Büyük Erkeklerde Emre Yavuz üçüncülüğü göğüsledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.