Brezilyalı Jessica May, Türk kızı oldu

Türkiye’nin yöresel yemeklerini çok sevdiğini her fırsatta dile getiren güzel oyuncu, çok sevdiği kuymağı yerinde yapmak istedi. Brezilya’lı oyuncu Rize manzarasında kuymak yaptı.

Yeni Gelin dizisinin sevilen oyuncusu Jessica May, tüm röportajlarında Karadeniz’i çok sevdiğini söylüyordu. Sevgilisi ile tatil için gittiği Rize’de en sevdiği yemek olan kuymağı yapan Jessica May, “Karadeniz’in doğası tıpkı Brezilya’ya benziyor. Buraya gelmek bana çok iyi geldi. En sevdiğim yemeğim tarifini de Rizeli teyzelerden öğrendim. Artık kendimde bol bol yapacağım” dedi.

blank
Jessica May

Annesini aratmayacağım

Yemek yapmayı çok seven Jessica May, “Türk erkeğinin kalbine giden yol midesinden geçer dediler, bende Türk ile evlenince önceliği yöresel yemekleri öğrenmeye verdim. Annesinin yemeklerini ona aratmayacağım.’’ diyerek iddialı konuştu.

Dizi çekimleri Adana’da devam eden Jessica May, daha öncede yaptığı Adana usulü kebapla dikkat çekmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.