Brad Pitt’ten Hollywood grevine destek! Formula 1 filminin çekimlerini durdurdu

Brad Pitt, başrolünü oynarken aynı zamanda yapımcılığını da yaptığı Formula 1 filmi “Apex”in Avrupa’daki çekimlerini SAG-AFTRA grevini desteklemek adına durdurdu. Sinema ve eğlence sektörü işçileri talep ettikleri haklarını kazanıp, işe geri dönerlerse film, kasımda yeniden çekilmeye başlanacak.

Hollywood’da 63 yıl sonra ilk kez senarist ve oyuncuların aynı anda greve gitmesiyle sektör ciddi bir krize girerken, ünlü aktör Brad Pitt’in yapımcılığını ve başrolünü üstlendiği Formula 1 filmi “Apex”in Avrupa’daki çekimleri de SAG-AFTRA grevini desteklemek için durduruldu.

Beyazperde’nin aktardığına göre; ekibin bu hafta sonu Belçika’daki Circuit de Spa-Francorchamps’ta (diğer adıyla Spa) yani pazar günü gerçek Grand Prix’nin yapıldığı yerde çekim yapması planlanıyordu ancak çekimler, grevdeki yazarlara ve oyunculara destek vermek için Pitt tarafından iptal edildi.

EKİP SETE KASIMDA DÖNECEK
Filmin planlanan bir sonraki çekim takvimi Kasım’da, Las Vegas’ta başlayacak ve bu döneme kadar yazarlar, oyuncular ve stüdyolar arasında bir çözüme ulaşılması umuluyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.