Brad Pitt’in lüks İngiliz odası

2016 yılından bu yana çocuklar için velayet savaşı veren Brad Pitt-Angelina çiftinden Pitt, annelerinin yanında kalan çocuklarıyla zaman geçirmek için İngiltere’de lüks bir otel odası kiraladı.

Brangelina çiftinin ayrılık sonrası farklı dünyalara savrulan hayatları magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor…

Brad Pitt, geçtiğimiz hafta Babalar Günü’nde Amerika’dan ‘Maleficent 2’nin çekimleri nedeniyle Londra’da olan Angelina Jolie’nin yanında kalan çocuklarını görmeye gitmişti. Temmuz ayının sonuna kadar İngiltere’de kalacağı öğrenilen 54 yaşındaki aktör, Quentin Tarantino’nun yönetmenliğini yapacağı yeni filmi ‘Once Upon a Time in Hollywood’un çekimleri için Amerika’ya geri dönecek.

HT Magazin’de yer alan habere göre; Pitt’in, 6 çocuğunun ve eski eşi Angelina Jolie’nin kaldığı evin yakınlarında, çok lüks bir otelde kaldığı ortaya çıktı.

Üst düzey hizmet veren otelde odaların geceliği 400 dolardan başlıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.