Brad Pitt’in annesi, oğlunun Jannifer Aniston ile yeniden evlenmesini istiyor

Dünyaca ünlü iki yıldız Brad Pitt ve Jennifer Aniston’un evlilikleri magazin dünyasına bomba gibi oturmuştu. İki başarılı oyuncunun hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. ABD basınından alınan bilgiye göre Pitt’in annesi, oğlunun Jannifer Aniston ile yeniden evlenmesini istiyor.

Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Jannifer Aniston 1998 yılında birlikte olmuş 2000 yılında da evlenmişti. Birbirine çok yakıştırılan çiftin evliliği 5 yıl sürmüş ve 2005 yılında da boşanma kararı alınmıştı.

blank
Brad Pitt – Jennifer Aniston

Bu kararın ardından çiftin hayranları adeta yıkıldı. Boşanmanın ardından neden ayrıldıkları sorusu gündem oldu. Çiftin boşanmasının nedeni olarak aldatma ihtimalleri konuşulmuştu. Nitekim boşanmanın ardından kısa bir süre sonra Brad Pitt ile aynı filmde rol alan Angelina Jolie’nin aşk yaşadığı gündeme geldi.

İddialara Pitti’in annesi Jane Pitt, eski gelini Angelina’yı sevmiyor. Brad Pitt ve Angelina Jolie şu an çocuklarının velayeti için mücadele veriyor. İkinci gelinini sevmeyen anne Pitt ise eski gelini Aniston ile oğlunu yeniden barıştırmaya çalışıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.