Brad Pitt ve Marion Cotillard, dedikoduların ardından ilk kez birlikte objektif karşısına çıktı

Brad Pitt ve Marion Cotillard, Brangelina’nın boşanma nedenleri arasında gösterilen Allied’ın galasına katıldı.

Angelina Jolie’nin Brad Pitt’e boşanma davası açmasının nedenleri arasında Pitt ile Marion Cotillard’ın aşk yaşadığı iddiaları vardı. İkili bu dedikoduların ardından ilk kez birlikte objektif karşısına çıktı.

Başrollerini paylaştıkları The Allied filminin setinde yakınlaştıkları ve bu yüzden Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin arasının açıldığı söylentileriyle gündeme gelen iki ünlü oyuncu filmin Los Angeles’taki galasına katıldı.

Her ne kadar bu iddialar doğru olmasa da Cotillard ve Pitt, kırmızı halıda her zamankinden çok daha fazla ilgi gördü.

Jolie ile altı çocuğunun velayeti için zorlu bir mücadele yürüten 52 yaşındaki aktörün saç modelini değiştirdiği ve biraz da kilo verdiği görüldü.

Sevgilisi Guillaume Canet’den ikinci bebeğini bekleyen 41 yaşındaki Marion Cotillard’ın hamileliğinin de iyice ilerlediği dikkatlerden kaçmadı. İki ünlü oyuncu hayranlarını kırmayarak onlara imza dağıtıp hatıra fotoğrafları çektirdi.

Angelina Jolie’nin Pitt’e boşanma davası açtığı duyulduğunda aktörün Cotillard ile film setinde aşk yaşadığı bunun da ünlü çiftin arasını açtığı ileri sürülmüştü.

Uzun süre bu iddialara yanıt vermeyen Cotillard da sonunda sosyal medya sayfasından yaptığı duyuruda “hayatının aşkı Guillaume Canet ile mutlu olduğunu, hatta ikinci bebeklerini beklediklerini” belirtmişti. Cotillard, rol arkadaşı Pitt ile Jolie’nin bu zor günlerinde onlar için en iyisini dilediğini de mesajında yazmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.