Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor

Boşanma aşamasında olan Brad Pitt-Angelina Jolie çifti ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Çocuklarının velayeti konusunda gerilen ünlü oyuncular arasındaki kriz başka bir boyuta taşındı.

Radaronline sitesinin haberine göre; Brad Pitt’in elinde, Angelina Jolie ile geçirdiği 12 yıl içinde yaşadıklarını anlattığı ses kayıtları var. ABD’li aktörün, bu kayıtları kamuoyuna açıklaması durumunda şok etkisi yaratacağı ileri sürüldü.

Ünlülerin medyumu olarak tanınan Ron Bard ile Brad Pitt’in yaptığı görüşmeleri içeren ses kayıtlarında, ünlü oyuncunun evdeki yaşamıyla ilgili itirafları yer alıyor. Ses kayıtlarını dinlediği ileri sürülen bir kaynak, “Eğer bunlar gün yüzüne çıkarsa Angelina Jolie’nin çocuklarının velayetini alması kolay olmayabilir” dediği iddia edildi.

Kayıtlarda Brad Pitt, medyumu Ron Bard’a eşinin aşırı zayıflığından yakınıyor. Angelina Jolie’nin, kendini bir odaya kitlediğini ve günlerce hiçbir şey yemeden orada kaldığını söylüyor. Dünyaca ünlü aktörün, “Angelina sanki iki farklı kişi gibi. Bazen kendine zarar verecek şeyler söylüyor ve yapıyor. Şiddet içeren bir yanı var” dediği de iddialar arasında.

‘YATAKTA KENDİNİ KESİP KANINI DAMLATIYOR’ İDDİASI

Ses kayıtlarında Brad Pitt’in, Jolie ile yatak odası hayatlarını anlattığı da ileri sürüldü. Buna göre; Angelina Jolie, cinsellik sırasında kendini kesip kanını eşinin üzerine damlatmayı seviyordu.

Öte yandan söz konusu kayıtlarda, Angelina Jolie’nin geçmişteki uyuşturucu bağımlılığı ve Brad Pitt’in eski eşi Jennifer Aniston hakkındaki fikirlerinin yer aldığı da belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.