Brad Pitt, Leonardo DiCaprio’nun kendisine taktığı ismi açıkladı

SAG Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçilen Brad Pitt, tören sonrası verdiği röportajda, yakın arkadaşı Leonardo DiCaprio’nun kendisine nasıl hitap ettiğini açıkladı.

Yıllardır çok iyi dost olan ve dostluklarını, başrolü paylaştıkları Once Upon a Time in Hollywood filmi ile pekiştiren Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio, birbirleriyle şakalaşmayı ihmal etmiyor. SAG Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu seçilen Pitt, tören sonrası Entertainment Weekly’ye verdiği röportajda, DiCaprio ile yakın ilişkilerinden ve rol arkadaşının kendisine taktığı isimden bahsetti.

blank
Brad Pitt – Leonardo DiCaprio

Pitt, DiCaprio’nun kendisine, Türkçede ‘Aşık’ anlamına gelen ‘Lover’ adını taktığını söyleyerek, “Bu biraz kafa karıştırıcı ama katlanıyorum” diye esprili bir açıklama yaptı. Pitt ayrıca DiCaprio ile dostluğunu anlatırken, “Birbirimizi çok destekliyoruz, birbirimize saygı gösteriyoruz ve birlikte çok gülüyoruz. İlişkimiz çok rahat ve zahmetsiz” ifadesini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.