Brad Pitt 20 yıldır ağlamadığını itiraf etti!

Hollywood’un yaşayan efsanesi Brad Pitt 20 yıldır ağlamadığını itiraf etti.

Interview magazine’de ‘İhtiras Rüzgarları’ ve ‘Joe Black’ filmlerinde birlikte oynadığı ünlü oyuncu Anthony Hopkins’le konuşan Brad Pitt, 20 yıldır ağlamadığını dile getirdi.

3 yıl önce Angelina Jolie ile evliliğini sonlandıran 3’ü evlatlık 3’ü de öz 6 çocuk babası olan Pitt, ağlamayan biri olduğunu anlatarak, “Neredeyse 20 yıldır ağlamadım. Şimdi, son zamanlarda, kendimi daha çok duygulanmış buluyorum. Çocuklarım, arkadaşlarım ve haberler beni duygulandırıyor. Sadece duygulanıyorum” dedi.

blank
Brad Pitt

Duygulanmasını bir ‘uyanış’ olarak tanımlayan ünlü oyuncu, “Bunun iyi bir işaret olduğunu düşünüyorum. Nereye gittiğini bilmiyorum, ama iyi bir işaret olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

55 yaşındaki yakışıklı oyuncu suçluluk duygusuyla mücadele ettiğini dile getirdi. Brad Pitt hayatında yaptığı seçimlerden dolayı kendini affetmeyi öğrenmeye çalıştığını söyledi. Pitt, içkiyi ve alem yapmayı bir kaçış yolu olarak kullandığını da belirtti.

2016’da Angelina Jolie’den ayrılan Brad Pitt, aynı yılın eylül ayında GQ dergisine verdiği röportajda ayrılığını ölüme benzetmişti.

Brad Pitt’in yeni filmi “Ad Astra” vizyona girdi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.