Bozulan Yollarımız Asfaltlanıyor

Yağışların sona ermesi ve havaların ısınması İle birlikte ilçe genelinde asfalt yama ve düzenleme çalışmalarına başlandı. Doğalgaz ve altyapı çalışmalarından kaynaklı bozulan yolların onarımına başlayan Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler asfalt yama aracıyla bozuk yolları yama yaparak düzeltiyor.

DEVECİLER; “HALKIMIZDAN ANLAYIŞ BEKLİYORUZ”

Burhaniye’nin bazı bölgelerinde devam eden Doğalgaz alt yapı çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarda sıkıntının farkında olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “İmkanlarımız ölçüsünde bozulan bütün yolların onarımına çalışıyoruz, bu konuda halkımızdan anlayış bekliyoruz çalışmalar, İlçenin her bölgesinde program dahilinde yaz boyu sürecek. diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.