“Bozkır” da hiçbir suç cevapsız kalmayacak

Konusu ve kurgusuyla seyirciyi her bölüm daha da heyecana sürükleyecek BluTV’nin yeni polisiye dizisi ‘Bozkır’ın ilk bölümü için geri sayım devam ediyor. 30 Kasım’da izleyicilerle buluşacak dizide, Yiğit Özşener ve Ekin Koç’u zamana karşı büyük bir kovalamaca bekliyor.

ARC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Levent Cantek’in senaryosunu kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce’nin oturduğu ‘Bozkır’ın yayınlanan yeni tanıtımında duyulan tiktak sesleri heyecanı yükseltiyor. Yiğit Özşener ve Ekin Koç’un her an patlayacak bir bomba misali adrenalin ve gizem dolu bir dünyanın içine girdiği dizide, her bölüm izleyicilerin heyecanı katlanarak artacak.

Özşener ve Koç’un yanı sıra Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Bige Önal ve usta oyuncu Altan Erkekli’nin de yer aldığı ‘Bozkır’da hiçbir suç cevapsız kalmayacak.

Polisiye türündeki, sürükleyici kurgusu ve etkileyici performanslarla izleyicilere alışılmışın dışında bir dünya sunacak olan ‘Bozkır’, 30 Kasım Cuma günü BluTV’de başlıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.