‘Böyle Oyun mu Olur?’ tiyatro severleri güldürmeye geliyor

Dizi ve tiyatro oyuncusu Merdan Kardan ve Sercan Alben ‘Böyle Oyun mu Olur?’ isimli oyunla komedi ikilisi olarak tiyatro severleri güldürmeye geliyor.

Mayıs ayında tiyatroseverlerle buluşmayı planlayan ikili, Türk komedi tiyatrosundaki boşluğu doldurma konusunda iddialı!

İki kafadarın günlük yaşantılarını sahneye koyan ve birbirlerini tiye aldığı oyun, komediye sıra dışı yaklaşımıyla dikkat çekiyor. İnteraktif yapısıyla seyirciye de aslında herkesin hayatta bir oyuncu olduğu mesajını veren ‘Böyle Oyun mu Olur?, seyirciyi de oyuna dahil ediyor. Geleneksel Türk Tiyatrosu’ndaki Kavuklu-Pişekâr, Hacivat-Karagöz temelli yapının modern komedi oyunlarında yerini bulmadığını belirten ikili, Zeki-Metin ikilisinden sonra ikili komedyen yetişmemesinden dolayı komedi tiyatrosunda bir boşluk oluştuğunu ve bu boşluğu doldurmayı hedeflediklerini dile getiriyor.

Mayıs ayının başında perde demeye hazırlanan komedi ikilisinin merakla beklenen oyunu şimdiden çok ses getireceğe benziyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.