Boycott “Döner Gelir”

Birbirlerini uzun zamandır tanıyorlardı, hayallerinde tek bir şey vardı müzik yapmak. Eski arkadaşlar birlikten kuvvet doğar diyerek yola çıktılar ve Türkiye’nin en genç boyband’i olarak müzik piyasasına adım attılar.
Yaptıkları müziği pop müzik olarak nitelendirseler de bizi bizi yapan ufak farklılıklar yaratmaya çalışıyoruz diyerek sözlerine devam eden Boycott üyeleri ilk şarkımızın çıkışı biraz uzun sürdü fazla detaycı davrandık ama beklediğimize değer bir iş çıktı diyorlar.
Söz ve müziği Faruk K’ya ait olan şarkının düzenlemesi Hatem Tutkus’a ait, Edit ve Masteringi Özgür Yurtoğlu tarafından gerçekleştirilen ilk single “Döner Gelir” Alpay Aydın’ın prodüktörlüğünde Armoni Müzik etiketi ile dijital markette yerini aldı.
Önümüzde ki günlerde klip çekmek için hazırlanan Boycott bu konuda biraz kararsız, ikinci şarkıları için studyo çalışmalarına devam eden grup üyeleri “Döner Gelir”e klip çekmeyi çok istediklerini ancak ikinci şarkılarının da çok güzel olduğunu bir sürpriz yapıp ona da klip çekebileceklerini ifade ediyorlar.
Şimdi Boycott üyelerini tek tek kendi cümleleri ile tanıyalım
Arda
10 Mart 1994’de Artvin’de doğdum. Annem babam ayrı olduğu için beni babaannem büyüttü Babaannemin vefatından sonra Artvin’den ayrıldım. Okul hayatımda çok sosyal bir öğrenciydim. Bir çok tiyatro oyununda rol aldım. Ve bir çok spor dalıyla uğraştıktan sonra voleybolda ilerlemeye karar verdim. İstanbul’a geldiğimde ilk işim iyi bir voleybol takımı bulmak oldu ve. Mef Spor Kulübünde profesyonel olarak ilk formamı giydim. 20 yaşındayken akciğer ameliyatı olduğumdan dolayı spor hayatıma son vermek zorunda kaldım. En büyük hedefim hayatta kalıcı izler bırakmak, kariyer yapmak. Üniversiteye hazırlanıyorum. Tipik bir balık burcuyum sanırım fazlasıyla duygusalım
Evren Emre Toprak.
1994 yılının 25 Aralığında ‘’Sonunda bee!’’ gibi bir düşünce ile dünyaya gözlerimi açmış olmalıyım ki, yaşamak konusunda hala pek bir hevesli ve oldukça neşeli gibiyim. Ailem Safranbolu insanı olsa da, ben İstanbul doğumluyum. Hatta detaya inecek olursak Bakırköy Devlet Hastanesinde doğdum da diyebilirim. Evet, Bakırköy! ._. Bu durumda ben, bir Oğlak burcu erkeği oluyorum. Hayat felsefemin dışarıdan görünen kadarı bile, ne kadar inatçı olduğumu anlatmaya yeter nitelikte diye düşünüyorum.
Ne yaptım, ne yapacağım ya da ne yapmak istiyorum kısmına gelirsek…
Müzik benim için, cümleler ile anlatılması zor olan duyguların tercümanlığını üstlenmiş evrensel bir aracı idi. Ki bana kalırsa bu, insanı özgür kılan şeydi. Ben de özgür olmak istedim. Bu gün hala şarkı söylüyorum ve bir ömrün tamamını şarkı söyleyerek geçirmek istiyorum.
Kaan Uğuş
17 Nisan 1994, İzmit doğumluyum. Üniversiteye geçene kadar okul korosu, tiyatro, masa tenisi, cosplay gibi birçok sosyal etkinlikte bulundum. Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümüne geçtikten sonra hepsi aksamaya uğradı ve bir süre sonra bitti. Okul hayatım boyunca konuşma zorlukları yaşadığım için okul korusu ve tiyatro gibi alanlarda ne yazıktır ki garip karşılandım. Bir süre sonra garip tepkilerin yerini ilgi aldı ve böylece süre geldi her şey. Ben gruba en son giren üyeyim ama düşünüyorum da bu grup bensiz düşünülemezmiş zaten.
Mertcan Karakaya.
1997 Kasımının 3. Günü dünyaya geldim. İstanbul doğumluyum ve İstanbul’da büyüdüm. İnsanların beni tanımaya başladığı zamanlar, lise hayatımın ikinci yılına denk gelmişti. Bunun beraberinde getirdiği zorluklar nedeni ile lise hayatıma ara vermek zorunda kaldım
İnsanların bana olan ilgisini ise, önem verdiğim bir şarkıcının Türkiye konserinde fark ettim. O zamanlar da müzik ile yakından ilgiliydim. Kurduğum hayallerin boyuma olan ters orantısı asla geri adım atmamamı sağladı ve bu gün buradayım. Pek tabii müziğim ile birlikte buradayım.
Ayrıca tam anlamı ile bir Akrep burcu erkeğiyim. En çok bu yüzden hedeflerimden ve hayallerimden vazgeçmeyip tüm kalbimle kendime, bize ve bizimle birlikte olanlara inanmaya devam edeceğim. Daha 18 yaşımdayım çok uzun bir yolun başındayım ama daha çok gencim.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.