Bouquet Beauty Lab Güzellik Danışmanı Buket Aydın’dan güzellik uyarıları

Şimdi hedef, sadece 7 günde daha az temas ile fazla yağlardan kurtulmak.

Tüm dünyayı derinden etkileyen, yaşamsal alanlarımızı sosyal mesafe ve hijyen kuralları ile sınırlayan Pandemi süreci devam ederken, bir yandan hayatın pek çok alanında yeni uygulamalar başlıyor. Yeniden normalleşme sürecinin etkilediği sektörlerden biri de güzellik ve sağlık sektörü. Özellikle evde kalmanın yaygınlaştığı ve bu dönemde alınan fazla kilolardan kısa sürede kurtulma isteği, güzellik enstitüsünü de harekete geçirdi.

Buket Aydın
Bouquet Beauty Lab Güzellik Danışmanı Buket Aydın

Bouquet Beauty Lab Güzellik Danışmanı Buket Aydın, içinde pek çok uygulamayı barındıran merkezinde, yeniden fit ve sağlıklı görünümünüzü kazanmak için şimdiden harekete geçmemiz gerektiğini belirtiyor. “Şimdi evde kaldığımız zamanları telafi etme ve teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanma zamanı. Artık kişiselleştirilmiş ve son dönemin etkin bölgesel incelme protokollerinden birini kullanıyoruz; Eximia HR 77 Platinum… Sadece 7 günde vücutta yüzde 40 oranında yağ azalımı sağlayan FDA onaylı yüksek teknolojiye sahip Eximia HR 77 Platinum uygulaması dört farklı yaklaşımın birleşiminden oluşuyor. Cildi ölü hücrelerden arındıran Mikrodermabrasyon, yağ hücreleri üzerinde etkili Lazerporasyon, lenf akışını hızlandıran EndoRadyoMag ve doku gençleştiren RadyoLift… Bu kompakt uygulama sayesinde vücudun sorunlu bölgelerindeki yağ hücrelerinin küçültülerek vücudun sıkılaşmasını sağlamak, kalçaları biçimlendirmek, daha formda kollara, daha sıkı ve kaslı bacaklara kavuşmak mümkün. Etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanmış bu uygulama, sadece 7 gün gibi kısa bir sürede üstelik yattığınız yerden yağ hücrelerinizin küçülmesini sağlıyor. Bu da diyetle ve sporla mümkün olmayan sonuçlar elde edilmesine olanak veriyor. Bir yandan Covid sonrası süreçte insanlar ölçülerini, daha yoğun yağ yakımını daha az temas ve daha hızlı bir sürede ideal düzene taşımak istiyorlar. Artık yüksek teknolojili ürünler ile daha hızlı sonuçlar almak mümkün” diyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.