Boston Consulting Group ve Bitget WEB3 üzerine bir rapor yayımladı

Bitget ve BCG, Kripto Borsalarının Web3 dönüşümünü sağlamada önemli bir rol oynamasını öngörüyor

Gelişmekte olan ekonomilerde beklenen en önemli boşluk payı

Lider küresel kripto borsası – Bitget, Boston Consulting Group (BCG) ve Foresight Ventures ile ortak bir rapor yayınlamaktan memnuniyet duyuyor. Bitget’in ilk kapsamlı endüstriyel raporu “Kripto Borsalarını Gelecekte Neler Bekliyor”, kripto borsalarının rekabetçi ortamına dalıyor. Kripto piyasalarında önemli gelişme eğilimlerini, Web3 ekonomisini etkinleştirmedeki rolünü ve bir ayı piyasası sırasında kripto alanında nasıl yön bulunacağına dair görüşlerini paylaşıyor.

Bu rapor, gelişen bir türev piyasası, hızlı işlem hacmi büyümesinin momentumları, düzenleme etkileri ve yenilikçi uygulamalar gibi farklı merceklerden kripto borsaları için gelişen ortam hakkında yoğun bir çalışma sunuyor. Rapor ayrıca, kripto borsaları için büyüme yollarına ilişkin perspektiflerin yanı sıra, son durum rekabet ortamı hakkında ileriye dönük bir bakış açısı getiriyor.

Rapor hakkında yorum yapan Bitget Yöneticisi Gracy Chen, “Bu rapor, kripto borsaları ve gelecekteki kazanma operasyonları etrafında dönen keskin bilgilerle kripto pazarındaki son gelişmelere ışık tutuyor. Bu tür piyasa koşullarına rağmen yatırımcılardan büyük bir ilgi görmeye devam ediyoruz. Raporun bulgularına göre, kripto işlem hacmi hala büyümek için geniş bir alana sahipken, LATAM ve APAC, daha yüksek pazar potansiyeli ve ilerici kripto düzenlemeleri nedeniyle küresel oyuncuların genişlemesi için en çekici iki bölge olmaya devam ediyor. Bu iki bölge öncelikli odak noktamız arasında yer aldığından, geliştirme stratejimizi yansıtan aynı görüşte. Bu arada, dünyanın geri kalanı için finansal bağımsızlığı artırma vizyonuyla ürünlerimizi yaratıcılık ve yenilikle geliştirmeye, kripto ve sosyal ticaretin benimsenmesini artırmaya devam edeceğiz.”

BCG Yönetici ve Kıdemli Ortağı Tjun Tang, “Piyasadaki son bozulmaya rağmen, pazarın ileride büyüme fırsatları olduğuna inanıyoruz. Kripto borsaları, erişim, likidite ve altyapı sağlayarak Web3 ekosisteminde önemli bir rol oynuyor. Yoğunlaşan rekabetle birlikte, kripto borsaları dinamik piyasa durumuna uyum sağlamalı ve rekabeti kazanmak için stratejilerini değiştirmelidir. Bu raporda, Web3’ün benimsenmesinin geleceği, ortaya çıkan yüksek potansiyel pazarlar, kripto borsası rekabet ortamı ve gelecekteki son durum hakkında perspektifler sunuyoruz. Kripto borsalarının keşfedebileceği benzersiz büyüme fırsatlarını vurguluyoruz: temel teklifleri güçlendirmek ve ölçeklendirmek; bitişik ürünlere ve tekliflere genişlemek; yenilikçi iş modelleri geliştirmek. Web3 çözümlerini geleneksel endüstrilere getirmede öncülük ediyor.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.