Bostancı, Buray şarkılarıyla inledi

Buray, Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde coşku bir an olsun dinmedi. Buray, şarkıları, sahne şovları ve hazırladığı sürprizlerle sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı.

Pop müziğin sevilen sesi Buray, Bostancı Gösteri Merkezi’nde geçen yıl iki kez sahneye çıkmış, her iki konseri de büyük ilgi görmüştü. Buray’ın 1 Mart Cuma akşamı Bostancı’da verdiği üçüncü konserde de yine izdiham yaşandı. Biletleri günler öncesinden tükenen gecede ünlü yıldız, sevenlerinin coşkulu alkış ve çığlıkları eşliğinde sahneye çıktı.

blank

KEZZO İLE DÜET YAPTI

Buray, konserinde “Sahiden”, “Tac Mahal”, “Aşk Bitsin”, “Kimsenin Suçu Yok”, “Hatıram Olsun” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi. Hayranları tüm şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Hatice Gökçe tasarımı iki kostümle sahneye çıkan ünlü şarkıcı, sürpriz şovlarıyla dinleyicilerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Konserlerinde tek başına performans sergileyen Buray’a bu kez dansçılar da eşlik etti ve ekibin sunduğu görsel şölen çok beğenildi. Gecenin sürprizlerinden biri de rap’çi Kezzo’ydu. Ünlü rap’çi, “Haykırasım Var” şarkısında Buray’a eşlik etti. İkilinin düeti seyirciden büyük alkış aldı.

SEYİRCİLER ARASINDA İKİ ÖZEL MİSAFİR

Buray’ı dinlemeye gelenler arasında sanat ve moda dünyasından tanınmış isimler dikkat çekti. Koray Avcı, Raşit Bağzıbağlı, Fikri Karayel ve Toprak Sağlam, Buray’ın şarkılarıyla keyifli bir akşam yaşadı. Seyirciler arasında iki önemli misafir de vardı. Bu konser için Kıbrıs’tan gelen anne ve babası, Buray’ı en ön sıradan izledi. Onları sahneden selamlayan Buray, “Kabahat Bende” klibinde de rol alan saz üstadı babası Turgay Salim için “O benim en büyük destekçim, en büyük idolüm” ifadelerini kullandı.

DOĞA DOSTU SANATÇI

Her konserinde doğa ile ilgili mesaj veren Buray, “ Biliyorsunuz Doğa-ana benim en iyi dostum. Bu şarkıları size yazarken o yaprağın hışırtısından, o dalganın sesinden aldığımız ilhamla size yazıyoruz. Ve katledilmesi, zarar görmesi benim yüreğimi deliyor. Evinde hiç çiçek yetiştirenler varmı? Bir ağaç büyüten, duygusal bağ kuran meyvesini toplayan? . Bu da benim size nacizane bir mesajım. Doğaya saygı. Vahşi yaşama saygı olsun. Geleceğimiz, çocuklarımızın yarını , yediğimiz yemekten, alacağımız oksijene kadar burada saklı…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.