Boşanıyorlar mı? Beren Saat ilk kez bu kadar net konuştu!

Uzun süredir eşi Kenan Doğulu ile boşanacağı yönündeki haberlerle gündeme gelen Beren Sat, geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Saat, boşanma iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Doğum gününde yıllar önce kazada kaybettiği eski sevgilisiyle alakalı paylaşım yapan güzel oyuncu Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun evliliklerinin yolunda gitmediği ve boşanacakları iddia edildi.

Beren Saat, 3 haftadır devam eden ve türlü türlü iddiaların ortaya atıldığı evliliği hakkında ilk kez bu kadar net konuştu.

“ÖYLE BİR ŞEY YOK”

Yeni dizisinin çekimlerinin 4 gün önce başladığı ve sette çok eğlendiğini söyleyen Beren Saat, dün akşam bir mekanda çıkarken görüntülendi.

Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile hakkında çıkan boşanma iddialarına “Doğru değil, öyle bir şey yok” diyerek yalanladı. Ünlü çiftin yarın anlaşmalı olarak boşanacakları iddia edilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.