Boran Kuzum: Sadece arkadaşım!

İki hafta önce oyuncu Nihal Işıksaçan ile görüntülenen Boran Kuzum, Işıksaçan ile bu kez de Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Konuya açıklık getiren Kuzum, “Sadece arkadaşım” dedi.

‘Vatanım Sensin’ dizisindeki Leon rolüyle yıldızı parlayan Boran Kuzum, geçtiğimiz günlerde bir AVM’de Nihal Işıksaçan’la görüntülenmiş, fotoğraflarını çeken muhabirlere “Nihal benim çok yakın arkadaşım. Uzun zamandır görüşmeye fırsat bulamıyorduk, bugün buluşup hasret giderelim istedik” demişti.

YİNE GÖRÜNTÜLENDİLER

İkili, önceki gün de Nişantaşı’nda objektife takıldı. Yürürken elini Nihal Işıksaçan’ın omzuna atan Boran Kuzum, objektifleri fark edince gerildi. Işıksaçan’dan uzaklaşan oyuncu, sorular üzerine “Sadece arkadaşım, başka özel bir durum yok” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.