Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil çifti, Metroport AVM’de aşk tazeledi

18 yıldır evli olan ve birbirlerine hala aşkla bakan Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil çifti, Metroport AVM’de aşk tazeledi…

“Sevgililer Günü” için Bahçelievler Metroport AVM yine farklı bir etkinliğe imza attı. Bu özel gün sebebiyle tüm görüntüsünü değiştiren ve misafirlerini “Aşk” temalı farklı görüntüsüyle karşılayan AVM, Bora Öztoprak ve Çiçek Dilligil çiftini ağırladı. “Aşkını En Romantik Sen Anlat” başlıklı yarışma ile ünlü çift hem sevgilileri yarıştırdı hem de sahnede aşk tazeledi.

Konukları sahneye almadan önce ilk olarak Bora Öztoprak anlattı Çiçek Dilligil’e aşkını…

Öztoprak “Ben aşkımı konuşarak anlatamam ki” diyerek gitarını eline aldı ve tam 18 yıl önce Dilligil’e düğün hediyesi olarak yazdığı “Gözbebeğim” şarkısını eşinin gözerinin içine bakarak bir defa daha söyledi.

Bora Öztoprak Çiçek Dilligil’e evlenme teklif etmeyi unutmuş…

Uzun yıllar önce evlenen çift “Gözbebeğim” isimli şarkının hikayesini de Metroport AVM ziyaretçileriyle paylaştı. Öztoprak “ Ben Çiçek Hanım’a evlenme teklif etmeyi unuttum, işte aşk insanın böyle aklını başından alıyor… Evlenme teklifi yerine geçer mi bilmem ama düğünümüz için bu şarkıyı yazdım” dedi.

Seyircilerden gelen yoğun istek üzerine şarkılarına devam eden Bora Öztoprak, “Seni Seviyorum” şarkısını da Çiçek Dilligil’in gözlerinin içine bakarak söyledi.

Günün sonunda seyircilerin alkışlarıyla belirlenen ilk beş çift Metroport AVM’den sürpriz tatil kazandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.