Bora Duran, sözü ve müziği kendisine ait “Gamsız” şarkısını yeniden yorumladı

Bora Duran, sözü ve müziği kendisine ait 2014 yılında “Funda Arar” ın seslendirdiği ve büyük beğeni topladığı “Gamsız” adlı şarkısını yeniden yorumlayarak (Cover) 2023 versiyonunu yayınladı.

Uzun yıllar canlı performanslarda dinleyiciyle beraber şekillenen şarkı dinamik alt yapısı ve güçlü soundu ile son halini aldı ve bu yazın hitlerinden olacağı net.

YouTube video

Son 10 yılda hem kendi seslendirdiği, hem de farklı sanatçılara yazdığı hit parçalarla ( “Gül Senin Tenin” “Sana Doğru “ “Sen De Gidersen” “Kalbimi Koydum” “Yazın En Güzeli” ) geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan Bora Duran, yeni şarkısı “Gamsız” ı dinleyicisiyle buluşturdu.

Bora Duran’ ın sosyal medyasından davet ettiği dinleyicilerinin katılımıyla gerçekleşen, Ufuk Eral ve Bora Duran’ ın yönetmenliğinde çekilen video klip çok yakında müzikseverlerle buluşacak.

GAMSIZ

Söz / Müzik : Bora Duran
Düzenleme: Bora Duran
Kayıt/ Mix: Hasan Umut Önder
Mastering: Çağlar Türkmen

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.