‘’Bondex’’ Uzertaş Hizmet Kalitesiyle Yapı Ahşap Fuarı’nda

55 yıldır “Toptancı” olarak hizmet veren Uzertaş, 18 – 21 Şubat tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde Yapıda Ahşap ve Ahşap Ürünleri Fuarı’nda yer alan standında sektör ilgililerini ağırlıyor. Dün açılış gerçekleşen fuarda Uzertaş sergilediği Bondex markası ile ilk günden ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Sektörünün baş döndürücü değeri ‘’Ahşap’’

Uzertaş, ahşabın korunması ve dekorasyonda en güzel biçimde kullanılabilmesi konusunda, İskandinav coğrafyasının, en doğru çözümleri ürettiklerine şahit olmuştur. Bu süreçte, Danimarka menşeili BONDEX firmasının Türkiye pazarına olan ilgisi ile , Uzertaş A.Ş’nin “Türkiye pazarına en uygun ve kaliteli ürün ne olmalı?” incelemesi örtüşünce, Amerika PPG’nin sahip olduğu üretim fabrikalarından biri olan BONDEX’in ahşap boya ve vernik grubunun Türkiye ve KKTC de Uzertaş tarafından sunulmasına karar verilmiştir. PPG, 1883 yılında Amerika’da kurulmuş, dünyanın en eski ve en büyük boya üretim fabrikalarına sahip, global kod ve etik değerleri en üst seviyede hayata geçirmiş olan bir dünya boya devidir.

Konuyla alakalı Uzertaş A.Ş Yön. Kur. Başk. Yard. Sn. Lalehan Erem Tokcan; ‘’ Ulusal Ahşap Birliği (UAB) ve Türkiye Orman Ürünleri İhracatçıları, İthalatçıları ve Sanayicileri Derneği’nin (TORİD) katkılarıyla gerçekleştirilen ve sektörü üst düzeyde tatmin edeceğine inandığımız fuarın hayırlı, bereketli, bol kazançlı sonuçlar doğurmasını temenni ederim. ‘’ dedi.

Herkesin farkı yaşayabilmesi için, Bondex ürünleri, 2016 yılı itibariyle kurulacak bayilik sistemiyle tüm Türkiye’de satışa sunulacaktır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.