‘Bond kızı’ olarak ünlenen Molly Peters, 75 yaşında yaşamını yitirdi

James Bond filminde ilk kez cesur sahnelere imza atan ‘Bond kızı’ olarak ünlenen Molly Peters, 75 yaşında yaşamını yitirdi.

‘Bond kızı’ olarak ünlenen oyuncu Molly Peters 75 yaşında hayata veda etti. Salı günü hayatını kaybettiği öğrenilen İngiliz oyuncunun ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

Peters, 1965 yapımı ‘Thunderball’ (Yıldırım harekatı) filminde 007 rolünü canlandıran Sean Connery’nin hemşiresini canlandırmıştı.

Resmi James Bond Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Molly Peters’ın 75 yaşında hayatını kaybettiğini duymak bizi üzdü. Düşüncelerimiz ailesiyle birlikte” denildi.

blank

Molly Peters, bir filmde soyunan ilk Bond kızı olarak hafızalara kazınmış, çekilen sahnelerinin pek çoğu sansüre uğrayarak kesilmişti.

Peters, James Bond filminin yanı sıra 1968 yılında ‘Don’t Raise the Bridge’, ‘Lower the River’ filmlerinde de rol almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.