Bomba 15 Temmuz iddiası! Başkan Erdoğan neden A Haber’e bağlanmadı?

A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün, saat 23:23 sıralarında FETÖ’cülerin darbe bildirisini okumuştu. Tartışma yaratan A Haber görüntülerinin ardından yeni bilgilere ulaşıldı.

AKP’nin 23 Haziran yenilgisinden sonra, AKP’liler kendi aralarında, “Pelikancılar”ı hedef alarak 15 Temmuz gecesi A Haber’de FETÖ’cü darbecilerin bildirisinin okunduğu görüntüleri paylaşıyordu.

15 Temmuz 2016’daki FETÖ’cü darbe girişiminin bildirisini saat gece yarısı 12’den sonra okuyan TRT’den önce A Haber’de yer aldığı ortaya çıkmıştı.

A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün, saat 23:23 sıralarında FETÖ’cülerin darbe bildirisini okumuştu.

Tartışma yaratan A Haber görüntülerinin ardından yeni bilgilere ulaştı.

Odatv’nin edindiği bilgilere göre; 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, ilk olarak A Haber’i aradı.

A HABER’DEN CUMHURBAŞKANLIĞI’NA REST

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı bağlantı yapmak istediği ve darbe girişimine karşı halkı sokağa çağıracağı aktarıldı. A Haber yetkililerinin Hasan Doğan’a yanıtının ise “Hazırlık yapalım size dönelim” olduğu belirtildi.

Hasan Doğan’ın telefonunun ardından A Haber’de yayına ilişkin tartışma yaşandı. Kanal içinde konuşulanlara göre bazı isimler buna itiraz etti.

A Haber yetkililerinin daha sonra Hasan Doğan’ın telefonlarına çıkmadığı da gelen bilgiler arasında.

Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CNN Türk’e bağlanıp halkı sokağa çağırmak durumunda kaldığı aktarıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.