Bol Pazar, Türkiye’nin önde gelen sahaflarını özel bir organizasyonla buluşturuyor

Doğanın kalbi Göktürk Kemer Country Club’ta bulunan ve İstanbul’un gözde uğrak noktalarından biri haline gelen Bol Pazar, Türkiye’nin önde gelen sahaflarını özel bir organizasyonla buluşturuyor.

Kitap tutkunlarının gönlünde yer eden 14 sahaf, 23-24 Mart 2019 tarihlerinde Bol Pazar Sahaf Günleri’nde bir araya geliyor. Geçmişten günümüze, eskiden yeniye kitaplar; dergiler, afiş, poster ve plaklar, eski belge ve haritalar, sahafların düzenleyeceği kitap mezatlarıyla Bol Pazar ziyaretçileriyle buluşacak.

Festival havasında geçecek Bol Pazar Sahaf Günleri’nde, nadir bulunan kitaplar ve dergilerin yanı sıra; imzalı kitaplar, birinci baskılar, her bütçeye uygun ikinci el kitaplar, eskiyi ve yaşanmışlığı seven kitap tutkunlarıyla buluşacak.

blank

Sahafların stantlardaki kitap satışının dışında; âşina olanların merakla beklediği, ilk kez mezat heyecanını yaşayacakların ise büyük bir keyifle katılım gösterecekleri kitap mezatları da olacak. Sahaf Ümit Nar’ın yapacağı açık artırmalarda hem edebiyat sohbetleri olacak, hem de çok çekişmeli ve eğlenceli geçecek açık artırmalarla ender bulunan pek çok eser yeni kütüphanelerine doğru yola çıkacak. Mezatlar cumartesi ve pazar günleri saat 13.30-15.30 saatleri arasında, etkinlik alanında olacak. Etkinlik tüm ziyaretçilerin katılımına ücretsiz olarak açık olacak.

Etkinliğe katılan sahaflar ise şu şekilde;

  1. Hermes Sahaf Ümit Nar
  2. Eylül Kitabevi Mehmet Ağkuş
  3. Kâğıt Gemi Kitabevi Gürsel Özer
  4. Minyatür Sahaf Güngör Günyel
  5. Hengâme Sahaf Abdullah Karasu
  6. İkarus Sahaf Korhan Akman
  7. Ayça Sahaf Ekrem İlbeyi
  8. Eflâtun Sahaf Hakan Yıldırım
  9. Nadir Sahaf Mehmet Nuri Kahraman
  10. Senan Sahaf Cevat Besi
  11. Yolda Sahaf Anıl Güler
  12. Seyyar Sahaf Orhan Kemal Koçak
  13. Kamo Kitabevi Kamer Yeteroğlu
  14. Sercan Sahaf Alican Akın
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.