‘Boji’ye atılan iftira güvenlik kamerasında

İstanbul’da toplu taşıma araçlarını kullanan ‘Boji’ isimli köpek, sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından araçlardaki koltuklara dışkısını yapmakla suçlanmıştı. Güvenlik kameralarındaki kayıtların incelenmesiyle gerçek ortaya çıktı.

YouTube video

İstanbul’da birçok toplu ulaşım aracında dolaşmasıyla ün kazanan köpek Boji, bu sosyal medyada yayılan bir görüntüyle eleştirilerin hedef noktası haline gelmişti.

Paylaşılan görüntülerde Boji’nin seyahat ettiği tramvayın koltuğuna dışkısını yaptığı ve yolcuları ısırdığı iddia edildi.

Sakinliğiyle bilinen ve İstanbul’da toplu taşımada seyahat edenlerin gözdesi Boji’nin böyle bir suçlamaya maruz bırakılması hemen kabul görmedi ve konunun aslı araştırılmaya başlandı.

İftiraya yanıt gecikmedi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, iddiaların üzerine Twitter hesabından güvenlik kameralarındaki kayıtları paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.