Boğaziçi Üniversitesi’ne vekaleten atanan Naci İnci’nin ilk hedefi akademisyenler oldu

Cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alınan Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu’nun yerine vekil olarak atanan Naci İnci, akademisyen Can Candan’ın görevine son verdi.

Melih Bulu’nun ardından Boğaziçi Üniversitesi’ne Rektör vekili olarak atanan Naci İnci’nin ilk icraatı akademisyenlerin derslerine son vermek oldu. İnci, Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinden Can Candan’ın görevine son verdi.

Candan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Naci İnci, bugün bana 2007’den bu yana öğretim görevlisi olarak çalıştığım Boğaziçi’ndeki görevime, ders verdiğim bölüm ve fakültenin görüşü alınmadan “vekaleten” son verdiğine dair bir yazı göndermiş. Sizlerle paylaşıyor, yorumunu ve değerlendirmesini de sizlere bırakıyorum” diyerek kendisine gönderilen yazıyı paylaştı.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu görevden alındı

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.