Bodrum’un en sevilen gece klüplerinden olan Fink’ten harika bir geri dönüş geliyor

Göz alıcı büyük avizesi ile ünlü olan ve bir dönem Bodrum gece hayatına damgasını vuran, Mert Özmen’nin kurucusu ve sahibi olduğu mekanın yeni işletmeciliğini ise Erkan Kara ve Kartal Altıkulaçoğlu yapıyor.

Sektörün en deneyimli işletmecilerinden olan Erkan Kara ve Kartal Altıkulaçoğlu, Bodrum merkezdeki en önemli önemli mekanlardan olan yeni Fink’in açılışını 01 Haziran Cumartesi gecesi gerçekleştiriyor.

Bir çok ünlü ismin konuk edileceği açılış için geri sayan Kara; “Fink bir dönemin en hit klüplerinden ve neredeyse bin kişi kapasiteli bir mekan, klüp içerisinde yüzyıllık İtalyan Bella Sombra ağacı bulunuyor. Bodrum’un koruma altındaki sekiz binasından bir tanesi. Hem yapıya hem de misafirlerimize gözümüz gibi bakmak bizim işimiz. Gelen herkesin müzik ve ortamdan çok memnun ayrılacağının garantisini rahatlıkla veriyoruz” diyor.

Yeni Fink, yaz boyunca 22.00-04.00 saatleri arası, yurt dışından gelecek olan ünlü DJ’lerle misafirlerine hizmet verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.