Bodrum’da Sıla’ya sevgili desteği

Sıla, dün akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. Ünlü şarkıcıyı sevgilisi Hazer Amani de yalnız bırakmadı.

Dolunay ışığının sahneye kadar vurduğu konserde, sesi, enerjisi ve kıyafetleri ile ışıldayan Sıla, hayranlarının tezahüratları karşısında, “Asıl siz ışıl ışılsınız” diyerek karşılık verdi.

blank

Sezen Aksu’nun yazdığı yeni şarkısı ‘Zeybek’ te dinleyicileri tarafından kısa sürede sevilen Sıla’ya daha önceki Bodrum konserinde olduğu gibi zeybek oynayan minik bir efe eşlik etti. Performansı sonunda kendisine teşekkür eden Sıla’ya, “Asıl biz size teşekkür ederiz binlerce yıllık geçmişi olan bu yerlerde konser verip buraları hala yaşattığınız için” diyerek büyük alkış aldı.

Öte yandan şef Hazer Amani yeni aşkını bir an olsun yalnız bırakmıyor. Hazer Amani, Bodrum Antik Tiyatro’da konser veren sevgilisini konser bitene kadar özel aracında bekledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.