Bodrum’da silahlı kavgaya karışan Mustafa Üstündağ yaşadıklarını anlattı

Bodrum’da Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası töreninde silahlı kavgada yer alan ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ ilk olarak gözaltına alındı daha sonra serbest bırakıldı. Konuyla ilgili ilk kez açıklama yapan Mustafa Üstündağ, konuk olduğu canlı yayında ‘Anlamsız gündem yarattığım için üzgünüm. 40 kişi üzerimize geldi. Ben olayları ayırmaya çalışıyorum ama bana ve kız arkadaşıma tekme attılar’ ifadelerini kullandı.

Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi yapımlarda rol almış olan Mustafa Üstündağ Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından Bodrum’da düzenlenen Ralli Kupa törenine katıldı. Ralli sırasında yaşanan kazanın ardında Mustafa Üstündağ, silahlı bir kavga karıştı.

blank

Büyük bir kavgaya karışan Mustafa Üstündağ ilk olarak gözaltına alındı ve daha sonra serbest bırakıldı. Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalı üzerinden canlı yayınına konuk olan Üstündağ, kavgayla ilgili detayları şöyle anlattı:

‘Böyle anlamsız bir gündem yarattığım için çok üzgünüm. Beni Ralli Kupası’na davet ettiler ve ‘kupa töreninde siz de olun’ dediler. Ben, kız arkadaşım, arkadaşım ve arkadaşımın eşi ile kupa törenine gittik. Yarış bitti, epey bir zaman geçti, arkadaşım gelmedi.

Ben de çevremdekilere durumu sordum. Cevap alamadım. Sonrasında bana kaza olduğunu söylediler. Fakat ambulans yoktu. Ben de; ‘böyle bir yarışma yapıyorsunuz; ambulans yok. Bunu her yerde paylaşacağım’ dedim. Sonrasında arkamda bir arbede çıktı.

Bize saldırdılar, bir anda 40 kişi üzerimize geldi. Bodrum’da bir esnaf ağabeyimi aradım. Onlar geldi onları da dövdüler. Polisi 7 kez aradım fakat gelen-giden olmadı. Yaralama olayı da şu şekilde oldu. Arbede çıkıyor, arbede de silah patlıyor ve arkadaşım kendi arkadaşını vuruyor.

Ben olayları ayırmaya çalışıyorum ama bana ve kız arkadaşıma tekme atıyorlar… Bana diyorlar ‘artist misin?’ Ben de ‘Evet artistim!’ dedim. Kısaca ben bilmediğim olaylar arasında kaldım.’

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.