Bodrum’da Ajda Pekkan konseri ile bayrama damgasını vurdu

Bayramın ilk günü  Bodrum’da bir otelde sahne alan Ajda Pekkan, benzersiz sahne showu ile sevenlerini coşturdu. Sevenleri ile elele şarkılar söyledi.

YouTube video

Ajda Pekkan konseri ile bayrama damgasını vurdu. Konsere Aygün ailesinin misafiri olarak Türk ve Alman iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı. Sevil Aliyeva, Rıfat Yüzüak, Oya Germen, İsmail Polat, Mehmet Kutman, Wilma Elles, Burak Kut, Dr. Cansen Yeni Kut, Ursula Karven, Helen Mirren’in manejeri Sandy Campbell, Nicole Weber, Stylist Sue Giers konseri dinleyenler arasındaydı.

blank

Modacı Burcu Sedef imzalı bir kostüm giyen Ajda Pekkan her zaman olduğu gibi sahne ışığı ve büyüleyici performansı ile izleyenlerini kendine hayran bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.