Bodrum İyilik İçin Buluştu

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı tarafından düzenlenen Geleneksel İyilik Şenliği, Bodrum Marina Yacht Club’ta gerçekleştirildi. Binlerce kişinin katıldığı İyilik Şenliği’nde, 62 marka, 19 sponsor ve 42 destekçi yer aldı. Ziyaretçiler anneler günü öncesi ham alışveriş yaptılar hem de Bodrum Engelliler Sağlık Vakfına destek oldular.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcısı Yılmaz Algül, Kurul Üyeleri Ülker İnan, Sadife Akdolu, Hülya Kocadon, Hüseyin Sabri Boyacı, Gözde Ağan, Murat Önder, Ekin Ozan, Danışma Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ev sahipliğinde, gerçekleşen organizasyona Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu da katıldı.

İlk olarak 2019 yılında Vakıf Gönüllüsü Meltem Gökhan’ın “Mekanda hareket, yaşamda bereket” felsefesiyle ikinci el kıyafetlerin satılarak iyiliğe dönüştürülmesi, öğrencileri ve aileleri yararına yaptığı çalışmaları desteklemek ve farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen İyilik Şenliği, bu yıl da keyif ve eğlence dolu dakikalarla ziyaretçilerini ağırladı.

Elde edilen gelirin tamamının Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan engelli öğrencilere aktarıldığı şenlikte yerel ve ulusal birçok tanınmış marka, sosyal sorumluluk bilinci ile şenlikteki yerini aldı.

Takıdan giyime, dekorasyondan tekstile, kozmetikten aksesuara, birçok markanın ürünlerinin stantlarının yer aldığı şenlikte ziyaretçiler vakıf yararına düzenlenen Bihter Türkan Ergül tarafından düzenlenen “koku frekanslarının iyileştirici özellikleri” konulu koku atölyesine ve CANSUI tarafından düzenlenen metal kili takı atölyesine katılma fırsatı buldular.

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Başkanı Numan Balaban yaptığı konuşmada “Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı yararına organizasyonu düzenleyen komiteye, mekan sponsoru Bodrum Marina Yacht Club’a, Sayın Hayriye Öztüzün’e, tüm katılımcı firmalara, sponsor ve destekçilere teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.