BluTV’nin yeni dizisi ‘Bonkis’ çok sevildi

Geçtiğimiz günlerde ilk 3 bölümüyle izleyici karşısına çıkan Türkiye’nin en büyük yerli video platformu BluTV’nin yeni dizisi ‘Bonkis’in kalan bölümleri 29 Ocak Cuma günü yayınlanacak. Kafe sahibi Deniz’in başarısızlıklar ve şanssızlıklarla dolu trajikomik hikayesini konu alan ‘Bonkis’in yeni bölümlerinden oluşan tanıtımı yayınlandı.

Deniz Tezuysal’ın yazıp başrolünde yer aldığı; kadrosunda Vildan Atasever, Öykü Naz Altay, Sergen Deveci, Burak Sevinç, Serhat Parıl, Lale Mansur ve Cem Emüler’in buluştuğu ‘Bonkis’ yayınlanan ilk 3 bölümüyle büyük beğeni toplarken, sosyal medyada da övgü dolu yorumlar aldı.

Deniz’in (Deniz Tezuysal) ayakta tutmaya çalışırken zorlandığı kafesi ‘Bonkis’den, yüzünün gülmediği aşk hayatından ve bir türlü memnun edemediği ebeveynlerinden oluşan karmaşık dünyasındaki problemlerin trajikomik bir dille anlatıldığı diziden yeni bir tanıtım daha seyirciyle buluştu. Yayınlanan tanıtım, Deniz’in yeni maceralarının habercisi olurken yeni bölümlerde de eğlencenin hız kesmediğinin işaretlerini veriyor.

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun üstlendiği, herkesin kendinden bir şeyler bulduğu keyifli hikayesiyle ‘Bonkis’in yeni bölümleri 29 Ocak Cuma günü sadece BluTV’de!

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.