BluTV’nin özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’n de müzik şöleni

Zengin içeriğiyle Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV’nin temposu hiç düşmeyen özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin 5. bölümü, Anıl Piyancı’nın diziye özel hazırladığı şarkısı ile bugün seyirciyle buluşuyor.

Çarpıcı sözleriyle dikkat çeken şarkı, dizinin yeni bölümünden görüntülerin eşlik ettiği bir ön izleme sahnesi ile yayınlandı. Piyancı’nın yanı sıra Ekin Beril’in ‘Fırtına’ şarkısı da bugün ilk kez ‘Saygı’nın yeni bölümünde sevenleriyle buluşacak.

blank

Adalet sistemindeki haksızlıklara, toplumdaki saygısızlıklara karşı söylemleriyle yayınlandığı ilk günden itibaren büyük ses getiren BluTV’nin iddialı yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin yeni bölümü yine sosyal medyanın gündemine oturmaya hazırlanıyor. Halit’in (Tansu Biçer) Savaş (Boran Kuzum) ve Helen’i (Miray Daner) yakalamak için kurduğu tuzaktan ikilinin nasıl kurtulacağı merak konusu olmuşken 5. bölümden hemen önce Anıl Piyancı’nın diziye özel hazırladığı şarkısıyla bir ön izleme sahnesi yayınladı. Piyancı’nın şarkısı “Ödemiyordunuz hiçbiriniz bedel, takılıyordunuz işleriniz iyi, artık eskisi gibi değil farklı sistem, yanlış eskisi gibi değil kanlı sistem,” sözleriyle dizide kurulan adalet sistemine gönderme yapıyor. Paylaşılan ön izleme sahnesinde Helen’in Lady Macbeth’in sözlerini tekrarladığı anlar da dikkatleri üzerine çekerken ‘Saygı’nın yeni bölümünün bir diğer sürprizi ise Ekin Beril’in ilk kez dinleyiciyle buluşacak olan ‘Fırtına’ şarkısı olacak.

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can’ın kadrosunda yer aldığı Inter Medya imzası taşıyan, BluTV özel yapımı ‘Saygı’nın senaryosu Mehmet Ercan Erdem’in kaleminden çıkarken, yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Ali Taner Baltacı oturuyor. ‘Saygı’ yeni bölümleriyle her Salı saat 12.00’de sadece BluTV’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.