BluTV, yaz mevsimine iddialı başlıyor

BluTV, yaz mevsimini yeni sezonları heyecanla beklenen yabancı diziler ve her zevke uygun birbirinden farklı filmlerle karşılıyor.

Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi ‘The Handmaid’s Tale’, 3. sezonuyla sadece BluTV’de ekranlara gelirken, geçtiğimiz yılki Cannes Film Festivali’nde FIPRESCI Ödülü’nü kazanan Güney Kore yapımı ‘Burning’ de seyircilerle buluşuyor.

YouTube video

Haziran ayında BluTV’de büyük beğeni toplayan yabancı dizilerin yeni sezonları peş peşe başlarken, hem bağımsız sinemanın en iyi örnekleri hem de sinema tarihinin kült filmleri izlenebilecek. May Productions imzalı, BluTV özel yapımı ‘Kafayı Yersin’ adlı gezi-yemek-seyahat ve sohbet programı da seyircileri lezzet dolu ve eğlenceli bir yolculuğa ortak edecek. Sosyal medyada büyük beğeni toplayan Sibil Çetinkaya ve Ahmet Aksöz, hiçbir şeyi tatmaktan çekinmeyecek ve bir yandan eğlenceli yolculuklar yaparken, diğer yandan da gittikleri yerlerde farklı deneyimler yaşayacaklar.

Margaret Atwood’un ödüllü ve çok satan ‘Damızlık Kızın Öyküsü’ isimli romanından uyarlanan ‘The Handmaid’s Tale’ın 3. sezonu 6 Haziran’dan itibaren sadece BluTV’de diziseverlerle buluşacak. Elisabeth Moss’un hayat verdiği Offred’in mücadelesinin çetinleşeceği dizinin yanı sıra süper kahraman hikayelerine yepyeni bir soluk getiren ‘Legion’, 3. sezonuyla BluTV’nin seçkisindeki yerini alıyor. Dram ve gerilim türündeki ‘Riviera’ da 2. sezonuyla diziseverlerin karşısında olacak.

Sadece dizilerle değil, yabancı filmleriyle de kullanıcılarına zengin bir içerik sunan BluTV’de Haziran ayında geçtiğimiz yılın en çok konuşulan filmlerinden ‘Burning’ seyircilerle buluşacak. Cannes Film Festivali’nden FIPRESCI Ödülü kazanan ve yurtdışı festivallerinden pek çok ödülle ayrılan film, efsanevi yazar Haruki Murakami’nin kısa öyküsünden uyarlandı.

‘Charlie Bartlett’ ve ‘Lars and the Real Girl’ gibi Amerikan Bağımsız Sineması’nın beğeni toplayan örnekleriyle birlikte Oscar ödüllü ‘Dead Man Walking’ve Meryl Streep ile Clint Eastwood’u buluşturan ‘The Bridges of Madison County’de platformun zengin seçkisine eklenen filmler arasında bulunuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.