BluTV, Mayıs ayında hem diziseverleri hem de sinefilleri sevindirecek

Fenomen dizi Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”, 6. sezonuyla seyircilerle buluşurken, platformun 140journos’la ikinci iş birliği olan belgesel dizi ‘Sıkışmışlık’ da BluTV’de olacak. Geçtiğimiz yılın en çok ses getiren filmi ‘Climax’ de kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için seçkideki yerini alıyor.

YouTube video

BluTV, Mayıs ayına hızlı bir başlangıç yapıyor. 5. sezonun finalinde izleyicileri şoke edici bir gelişmeyle bırakan ve yayınlandığı her bölümüyle çok konuşulan Sıfır Bir – “Bir Zamanlar Adana’da”, 6. sezonuyla 8 Mayıs’ta BluTV’ye geri dönüyor. Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı dizide, Savaş ve arkadaşları mücadeleleri uğruna ölmeyi göze alacak. BluTV, çok konuşulan yeni medya yayıncısı 140journos’la olan işbirliğine ‘Parayı Vuranlar’ın ardından ‘Sıkışmışlık’la devam ediyor. Bu etkileyici belgesel dizide, kontrol edemediği dinamiklerin etkisinde çıkmaza sürüklenen 6 karakterin hikayesi anlatılıyor.

Yabancı diziseverler, Mayıs ayında ‘Victoria’nın 3. sezonuna kavuşuyor. Kraliçe Victoria’nın (Jenna Coleman) 18 yaşında tahta geçişi ve Prens Albert’la evlendikten sonra yaşadıklarını anlatan dizinin yeni sezonu 1800’lü yılların ortalarında geçecek. BluTV, yepyeni bir diziyi daha platformuna ekliyor: Riviera. Lena Olin, Julia Stiles, Iwan Rheon ve Will Arnett gibi önemli isimlerin rol aldığı dizi, seyircileri bir ailenin karanlık dünyasına götürüyor.

BluTV’de sinefilleri de festival tadında bir seçki bekliyor. Arjantinli yönetmen Gaspar Noé’nin, 2018’e damgasını vuran sansasyonel filmi ‘Climax’; İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar’ın yönettiği ve Antonio Banderas’ın başrolünde yer aldığı psikolojik gerilim filmi ‘İçinde Yaşadığım Deri’ ile sinema tarihinin ölümsüz serisi ‘Yüzüklerin Efendisi’, seyircilerle buluşuyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.