BluTV, Mart ayında güçlü yabancı dizileri seyircilerle paylaşıyor

Türkiye’nin sevilen dijital platformu BluTV, Mart ayında güçlü yabancı dizileri seyircilerle paylaşıyor.

‘Grey’s Anatomy’ ile geniş bir kitleye ulaşan Patrick Dempsey’nin başrolünde olduğu ‘Truth About Harry Quebert Affair’ ve Alexander Skarsgård ile Michael Shannon’lı mini dizi ‘The Little Drummer Girl’, sadece BluTV’da dizi severlerle buluşacak.

YouTube video

BluTV, dizi severleri ekrana kilitleyecek birbirinden farklı türdeki yabancı dizileri Mart ayında seçkisine ekliyor. Geçtiğimiz ay ‘Deutschland 86’ ve ‘IL Miracolo’ gibi etkileyici polisiye ve dram yapımlarının izleyiciyle buluştuğu BluTV’de Mart ayında beş yeni dizi yayında olacak.

‘Grey’s Anatomy’ dizisiyle dünya çapında tanınan sevilen oyuncu Patrick Dempsey’nin başrolünde olduğu ‘Truth About Harry Quebert Affair’, BluTV’de diziseverlerle buluşacak. Gizemli bir cinayet soruşturmasının anlatıldığı dizi, izleyicileri heyecan dolu ve tansiyonun her an yükseldiği bir bulmacanın içine sürükleyecek.

Alexander Skarsgårdile Oscar adayı oyuncu Michael Shannon’ı buluşturan, BBC yapımı mini dizi ‘The Little Drummer Girl’de ikili, bir terör olayının içinde kendilerini bulacak ve zamanla yarışacaklar.

İzleyiciyi 1993 İtalya’sına, mafya savaşlarının ortasına götüren ‘IL Cacciatore’ de Mart ayının öne çıkan yabancı dizileri arasında yer alıyor.

BluTV, Mart ayında seçkisine yeni filmler ekleyerek sadece diziseverleri değil, sinemaseverleri de mutlu edecek. Ümit Ünal’ın ödüllü son filmi ‘Sofra Sırları’, efsane futbolcu Pele’nin hayatını anlatan ‘Pele: Bir Efsanenin Doğuşu’ ve Fransa yapımı korku filmi ‘Gece Dünyayı Yuttuğunda’ gibi dikkat çekici filmler, BluTV’de izleyicilerle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.