Bloomberg HT Magazin bu haftada dopdolu

Moda, sanat, tatil, müzik, sinema, hobiler, çok özel davetler, etkinlikler ve renkli açılışlar… İş dünyasının önde gelen temsilcilerinin buluştuğu, sosyal hayatın tüm ayrıntıları Elif Özkul’un sunumuyla Bloomberg HT Magazin ayrıcalığıyla ekranlarınıza geliyor.

Türkiye modern sanatından örneklerin Cem Hakko’nun Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Vakko eşarp ve kravatlarında hayat bulduğu, İstanbul Modern’de düzenlenen sergiden çok özel görüntülerle başlayacak olan Bloomberg HT Magazin, takı tutkunu ünlü isimleri buluşturan, Çiğdem-Cihan Kamer çiftinin ev sahipliğini üstlendiği 7. Geleneksel Altın Çadır Günleri’nde yaşanan en renkli ayrıntılarla devam edecek…

Kansersiz Yaşam Derneği’nin düzenlediği ve Aslı Şen, Eda Kosif, Ayfer Toprak Karavan gibi cemiyet hayatının hayırsever ve alışveriş tutkunu ünlü hanımların katılımıyla gerçekleşen kermesten en özel detaylar, Ressam Berkan Baycan’ın ‘Antik Şehirler’ ve ‘Noktanın Gizemi’ adlı sergisinden objektiflerimize yansıyan çok özel görüntüler Bloomberg HT Magazin ekranlarında.

Bloomberg HT Magazin 25 ARALIK PAZAR saat 21.15’te Bloomberg HT’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.