Bloomberg HT 1 Kasım seçimlerinin ekonomik boyutunu ekrana taşıyor

1 Kasım gecesi Türkiye’yi nasıl bir tablo bekliyor? Uluslararası çevreler sonucu nasıl yorumlayacak? Türkiye’ye fon akımı ile seçim sonucu arasında ne tür senaryolar gündeme gelecek?

Saat 20.00’de Ali Çağatay soruyor, TÜSİAD Başekonomisti Dr. Zümrüt İmamoğlu, Bilkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Burcu Ünüvar, Fon Yöneticisi Mert Yılmaz, BETAM Başkanı Prof. Dr. Seyfettin Gürsel, Saxo Capital Menkul Değerler Strateji Uzmanı Cüneyt Paksoy ve A1 Capital Menkul Değerler Direktörü Belgin Maviş yanıtlıyor.

Saat 22.00’de ise Cüneyt Başaran ve Gökhan Şen soruyor; Ekonomist Ziya Akkurt, Ekonomist Serkan Özcan, Habertürk Gazetesi Yazarı Soli Özel, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Ekonomist ve Araştırmacı Dr. Çağdaş Şirin ve Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erinç Yeldan yanıtlıyor.

SEÇİM ÖZEL YAYINI 1 KASIM PAZAR saat 20.00’de kazananların kanalı Bloomberg HT’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.