BlackBerry ve Microsoft, yeni ortak projelerini duyurdu

Teknoloji endüstrisinin en büyük isimlerinden ikisi, güvenlik ve verimliliği mobil çalışanlar için geliştirmek adına ortaklık kurduklarını duyurdular.

BlackBerry, Microsoft ile bir ortaklık kurarak BlackBerry Enterprise BRIDGE’i yayımlayacağını açıkladı ve bu yayım, Microsoft’un en popüler programları ile BlackBerry’nin güvenli, mobil çalışma araçlarını birleştirecek.

Yeni hizmet ile kullanıcılar, Excel, PowerPoint ve Word gibi Office 365 yazılımları dahil olmak üzere Microsoft’un mobil uygulamalarına BlackBerry Dynamics hizmeti içerisinden erişebilecekler.

BlackBerry, en büyük müşterilerinin büyük bir kısmının şimdiden yeni platforma ilgi gösterdiklerini belirtiyor ve bu müşterilerin arasında büyük bankalar, sağlık hizmeti sağlayıcıları ve hatta hükumetler bulunuyor.

Bu anlaşmanın bir parçası olarak Microsoft, BlackBerry Dynamics’in yanı sıra firmanın Secure, UEM Cloud, Workspaces ve AtHoc platformlarını Azure Cloud’a ekleyerek mobil çalışanların, daha esnek bir şekilde işlerine devam etmelerine imkan tanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.