BKM’den iddialı bir film daha ”El Değmemiş Aşk”

BKM 2016-2017 Sezonunun ilk filmini 9 Eylül’de seyirciyle buluşturuyor! Umut Kırca’nın ilk sinema filminde Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük başrolde.

Bir çocukluk aşkı macerasını çok eğlenceli bir hikaye ile beyazperdeye yansıtacak filmin çekimleri tüm hızıyla sürüyor.

Filmin kadrosunda Emre Karayel, Ceren Moray ve Begüm Kütük’ün yanı sıra Ümit Erdim, Cem Kılıç, Ececan Gümeci, Haldun Boysan, Ferdi Akarnur, Mine Teber, Güneş Hayat, Gülsüm Alkan rol alıyor.

Filmin konusu:

Fanatiği olduğu takıma ve Duygu’ya aşık olan Zafer, bir türlü büyümeyen adamlardan biridir. Bir gün babasının zoruyla kendini istemediği bir evlilikte bulur. Birbirinden komik şekillerde bu evlilikten kurtulmaya çalışan Zafer’in planları beklediği gibi gitmez. Zafer, son düdük çalmadan gerçek aşkın ne olduğunu anlayabilecek midir?

Kahkaha dolu bir seyir vaat eden El Değmemiş Aşk filmi, iki aşk arasında kalan Zafer’in eğlenceli hikayesinde aşktan, dostluktan, aileden bahsediyor. Yeni sezonun öne çıkan romantik komedilerinden biri olmaya hazırlanan filmin yönetmen koltuğundaysa Umut Kırca var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.