BKM Mutfak Çarşı’yı kahkahaya boğacak!

Komedi dünyasının popüler isimlerinden Anlatanadam; komedyen Kemal Ayça ile birlikte BKM Mutfak Çarşı’yı kahkahaya boğmaya geliyor.

Cumartesi akşamı Ankara’da Route Ankara’da sahne alan ve büyük ilgi gören ikili, 30 Kasım Cumartesi BKM Mutfak Çarşı’da, 7 Aralık Cumartesi ise Entropi Sahne Kadıköy’de İstanbullu hayranlarının karşısına çıkacak. Anlatanadam ve Kemal Ayça, 14 Aralık Cumartesi akşamı ise İzmirli hayranlarıyla buluşacak ve İzmir Performance Hall’de kahkahalar fırtınası estirecek.

İkilinin birbirinden komik hikayeleriyle izleyicilerini kahkaha krizine sokacağı organizasyonların biletleri biletix’te satışta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.