Bize Müsaade filminden yeni görüntüler yayınlandı

Hann Yapım’ın yapımcılığını yaptığı ve Giray Altınok’un kaleme aldığı Bize Müsaade filminden yeni görüntüler yayınlandı. Eğlenceli kahkaha dolu görüntüler merak uyandırdı. Film 30 Temmuz Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

YouTube video

Biri yönetmen, biri oyuncu ve biri senarist olan TV sektöründen 3 yakın arkadaşın hikayesini konu alan ‘Bize Müsaade’ filminden yeni görüntüler yayınlandı. 200 kişilik ekiple sıfırdan yapılan hastanede çekimleri tamamlanan film, Hann Yapım farkıyla 30 Temmuz Cuma günü sinema severlerin karşısına çıkacak. Filmden kısa görüntülerin yayınlanmasıyla sinemaseverleri heyacanlı bir bekleyiş aldı.

blank

Filmde Giray Altınok, Fırat Albayrak, Sami Aksu, Ali Düşenkalkar, Ferit Aktuğ, Ferdi Sancar, Ferit Al, Deniz Karaoğlu, Elit Andaç ve Gizem Ünsal gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Bize Müsaade 30 Temmuz Cuma günü vizyona giriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.